Usein kysytyt kysymykset

Yleiset

Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja pyrimme tarjoamaan monipuolisesti sekä aamu- että iltapäiväaikoja. Nettiajanvarauksesta näet kätevästi yhdellä vilkaisulla kaikki vapaana olevat ajat. Mikäli et löydä sieltä itsellesi sopivaa aikaa, voit soittaa tai laittaa viestiä. Olethan ajoissa liikkeellä mikäli haluat ajan iltapäivälle, ne täyttyvät ensimmäisenä.
Me Joikussa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme rentouttavia hetkiä arjen keskelle, joten saavuthan hoitolaamme rauhassa ja hiljaisuutta kunnioittaen. Puhelin kannattaa laittaa äänettömälle, jotta se ei häiritse sinua hoidon aikana. Samalla tarjoamme rauhan viereisessä huoneessa rentoutuvalle asiakkaalle.
Haluamme antaa asiakkaillemme täyden huomiomme, kun he saapuvat meille hemmoteltavaksi ja pyrimme luomaan mahdollisimman rauhallisen ja rentouttavan tunnelman hoitojemme aikana. Tästä syystä lukitsemme oven, mikäli olemme molemmat rentouttavien hoitojen parissa. Mikäli haluat tulla ostoksille, suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä etukäteen, jotta ovi on varmasti sinulle auki.
Jo aiemmin todetun hoitolarauhan vuoksi emme vastaa myöskään puhelimeen kesken hoitojen, mutta soitamme aina takaisin. Työpuhelinta pidämme hoitolassa, eli emme vastaa puhelimeen iltaisin tai viikonloppuisin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme laittamaan viestiä Instagramissa tai Facebookissa.

Ajanvaraus onnistuu helposti ja nopeasti nettisivujemme kautta. Valitset vain valikosta kohdan Ajanvaraus ja näet kaikki vapaana olevat ajat, jolloin voit rauhassa valita itsellesi mieluisan ajankohdan. Voit myös soittaa, tekstata, meilata tai lähettää viestiä Whatsappissa, Instagramissa tai Facebookissa.

Toisinaan Timma ehdottaa palvelun maksua heti ajanvarauksen yhteydessä. Jos et halua maksaa varausta etukäteen, klikkaa valinta pois kohdasta ”Haluan maksaa palvelun etukäteen”. Tämän jälkeen pääset vahvistamaan varauksen ja voit maksaa palvelun vasta paikan päällä.

Ei ole merkitystä! Joiku on meidän yhteinen yrityksemme ja tärkeintä on, että sinä löydät itsellesi sopivan ajan. Tekijöinä olemme samanlaisia; helposti lähestyttäviä, ammattimaisia ja huolellisia. Palvelutarjontamme on myös samanlainen muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Vartalohoitoja meillä tekee ainoastaan Vilma, joten Anulta et pysty varaamaan aikaa näihin palveluihin. Jos olet tulossa geelilakkaukseen ja haluaisit jotain hieman erikoisempaa koristelua kynsiisi, valitse tässä tilanteessa Anu.

Noin viisi minuuttia aikaisemmin riittää! Suosittelemme saapumaan paikalle melko täsmällisesti muutamasta syystä. Jokaiselle asiakkaalle on hyvä antaa oma aikansa hoidon lopuksi pukemiseen ja ostoksiin. Pyrimme myös siivoamaan hoitojen välissä niin, että saat astua suoraan rauhalliseen tunnelmaan. Näin ollen vältämme kiireen tuntua. Lisäksi ulko-ovi saattaa olla lukossa, emmekä halua sinun joutuvan odottelemaan ulkona.

Nopein tapa saada meihin yhteys on laittaa viestiä joko Instagramissa tai Facebookissa.
Aivan liikkeen edestä sekä kulman takaa Nortamonkadulta löytyy usein vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Torin ympäristöstä löytyy sekä maksullisia paikkoja että puolen tunnin kiekkopaikkoja. Nuorisotalon parkkipaikka on maksuton, mutta päiväsaikaan se saattaa olla melko täynnä. Sokoksen ja IsoKarhun katoilta löytyy myös kahden tunnin kiekkopaikkoja.

Emme tee geelilakkauksia, ripsien ja kulmien värjäyksiä tai Yumi-käsittelyjä alle 16-vuotiaille.

Lahjakortti

Lahjakortin voit ostaa joko hoitolasta perinteisenä paperiversiona tai nettisivujemme kautta sähköisenä lahjakorttina, valitsemalla valikosta kohdan Lahjakortti.

Voit ostaa lahjakortin sähköisesti nettisivujemme kautta. Täytät vain lahjakortin tiedot, valitset mieluisan ulkoasun ja suoritat maksun, helppoa! Lahjakortti lähetetään sinun sähköpostiisi, josta voit välittää sen eteenpäin lahjansaajalle haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi tulostaa lahjakortin, lähettää sen viestillä tai voit askarrella täysin omannäköisen lahjakortin. Tärkeintä on, että oston yhteydessä muodostunut kuusi kirjaiminen koodi päätyy lahjansaajalle.
Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.
Valitettavasti emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja. Varaathan aikasi siis hyvissä ajoin, ennen voimassaoloajan umpeutumista.

Voit käyttää! Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen. Sen voi käyttää kerralla tai useammassa osassa. Voit myös maksaa ylijäävän osuuden itse, mikäli valitset palvelun tai tuotteen, jota lahjakortti itsessään ei kata.

Kyllä voit! Ajanvaraus toimii täysin normaalisti, vaikka maksaisit palvelun lahjakortilla. Mikäli Timma ehdottaa palvelun maksua etukäteen varauksen yhteydessä, muista napata valinta pois kohdasta ”Haluan maksaa palvelun etukäteen”.

Ajan peruutus

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, meillä on oikeus periä sinulta 50% varatun palvelun hinnasta. Tämä pätee myös peruuttamattomiin aikoihin.
Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi ajanvarauksen yhteydessä, löydät sähköpostistasi varausvahvistuksen. Tämän varausvahvistuksen lopussa on linkki ajan peruuttamiseen. Sitä klikkaamalla saat helposti aikasi peruutettua. Ajan voit myös peruuttaa soittamalla liikkeeseen tai laittamalla viestiä tai sähköpostia. Mikäli emme heti vastaa puhelimeen, niin laitathan lisäksi myös viestin, jotta saamme tiedon peruutuksesta mahdollisimman nopeasti.
Yrittäjillä ei ole kiinteää tuntipalkkaa, vaan palkkamme riippuu tehdyn työn määrästä. Mikäli perut aikasi liian myöhään, on hyvin todennäköistä, ettemme saa hankittua tilallesi uutta asiakasta. Tämä tarkoittaa sitä, että päivässämme on turha rako, josta emme saa mitään tuloja. Mikäli peruutus olisi tapahtunut hyvissä ajoin, olisimme voineet saada toisen asiakkaan täyttämään tuon raon päivässämme. Myös meillä on sähkölaskut, vuokrat, lainat ja vakuutukset maksettavana, joten joudumme pysymään tiukkoina tämän asian suhteen.

Kasvohoidot

Hoidon ajaksi saat jättää kiristävät vaatteet ja korut pois ja pujottaa olkaimet pois hartiahierontaa varten. Kasvohoidon aikana saat makoilla lämpimän peiton alla. Aluksi kysymme hoitosuunnitelmaa varten allergiat, sairaudet ja lääkitykset, jotka vaikuttavat ihonhoitoon. Kysymme myös ihonhoitotottumuksistasi, käyttämistäsi tuotteista sekä tämänhetkisestä ihosi kunnosta. Alkukartoituksen jälkeen saat rentoutua rauhassa ja nauttia joikujen rauhoittavasta vaikutuksesta.

Käytössämme on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharma. Vegaanisten tuotteiden voima on peräisin pohjoisen marjoista, ja ne sopivatkin juuri siksi erityisen hyvin suomalaiselle iholle.

Sinun ei tarvitse tietää ihotyyppiäsi tai ihosi tarpeita etukäteen. Valitsemme yhdessä juuri sinulle sopivat tuotteet ja tarvittaessa muutamme myös hoitosuunnitelmaa palvelemaan paremmin ihosi tarpeita.
Ei hätää, voit valita kumman tahansa! Katsomme aina ihosi tarpeen ennen hoidon alkua ja teemme tarvittavat muutokset hoitosuunnitelmaan, jos siltä näyttää. Ultraäänikuorinta sopii ohuemmalle ja herkemmälle iholle, kun taas timanttihionta on hyvä valinta epäpuhtaalle, samealle ja paksulle iholle.

Jalat

Jalkahoito aloitetaan aina jalkakylvyllä, joten voit huoletta tulla vaikka suoraan lenkiltä. Pue mukavat housut päällesi, jotta lahkeet saadaan käärittyä noin polven korkeudelle. Aluksi kysymme hoitosuunnitelmaa varten allergiat, sairaudet ja lääkitykset, jotka vaikuttavat jalkojen hoitoon. Tämän jälkeen saat halutessasi nauttia kupillisen kahvia tai teetä samalla kun jalkasi rentoutuvat jalkakylvyssä. Hoitoon kuuluu halutessasi kynsien lakkaus ja valitsemasi lakan saat kotiin. Meillä myös jalkahoito on rentouttava elämys ja se toteutetaan hämärässä huoneessa kynttilöiden ja joikujen siivittämänä.

Jos kaipaat jaloillesi perusteellisempaa hoitoa, valitse Joikun jalkahoito, johon sisältyy perinteiseen tapaan mm. raspaus ja känsien poisto. Jos taas haluat jalkahoidolta enemmänkin hemmottelua ja rentoutusta, suosittelemme valitsemaan lappilaisen jalkahoidon. Lappilaiseen jalkahoitoon ei sisälly jalkapohjien hoito. Tarkemmat palvelukuvaukset näet hinnastosta.

Geelilakkaus

Geelilakka on tavallista kynsilakkaa huomattavasti kestävämpi vaihtoehto, sillä se kovetetaan UV-valon avulla. Lakkaus pysyy kauniina jopa 3 viikkoa.

Vartalohoidot

Kaikki hieronnat suoritetaan kosmetologisen kaavan mukaan kehoa, mieltä ja ihoa hellien. Jos kaipaat tehokkaampaa, lihaksia avaavaa hierontaa, suosittelemme varaamaan ajan koulutetulta hierojalta.

Ripset ja kulmat

Jos ripsiäsi tai kulmakarvojasi ei ole ennen kestovärjätty, kannattaa sinun olla yhteydessä meihin ennen varattua aikaa, jotta voimme suorittaa allergiatestin pari päivää ennen käsittelyä. Emme tee kestovärjäyksiä alle 16-vuotiaille.
Käsiteltyjä kulmakarvoja tai ripsiä ei tulisi kastella seuraavan 48 tunnin aikana, joten tämä kannattaa huomioida ennen käsittelyyn saapumista. Piilolinssit tulee poistaa ennen ripsien kestotaivutusta. Jos ripsiäsi tai kulmakarvojasi ei ole ennen kestovärjätty, kannattaa sinun olla yhteydessä meihin ennen varattua aikaa, jotta voimme suorittaa allergiatestin pari päivää ennen käsittelyä. Emme tee Yumi-käsittelyitä alle 16-vuotiaille.

Käsiteltyjä kulmakarvoja tai ripsiä ei tulisi kastella seuraavan 48 tunnin aikana kemiallisen käsittelyn takia. Suosittelemme hankkimaan kosteuttavan kotihoitoseerumin, jonka avulla kulmakarvat ja/tai ripset pysyvät kauniina ja joustavampina pidempään. Seerumin avulla saat kaiken ilon irti Yumi-käsittelystä!

Yumi-käsittelyjä ei suositella raskaana oleville tai imettäville hormonitoiminnan takia. Muuttunut hormonitoiminta saattaa vaikuttaa karvan rakenteeseen, jolloin lopputulos ei välttämättä ole yhtä siisti.

Sokerointi

Sokerointiin tullessasi karvan pituus olisi hyvä olla ainakin 3–4 mm.

Sokeroinnin jälkeen tulisi huolehtia riittävästä kosteutuksesta ja säännöllisestä kuorinnasta, jotta iho pysyy pehmeänä. Heti sokeroinnin jälkeen olisi kuitenkin hyvä pitää muutaman päivän tauko kuorinnasta. Hikoilua, saunaa ja hankaavia vaatteita olisi hyvä välttää ainakin 12 tunnin ajan sokeroinnin jälkeen. Sama koskee deodorantin käyttöä kainaloiden sokeroinnin jälkeen ja meikkiä kasvojen sokeroinnin jälkeen. Vältä myös aurinkoa ja solariumia!
Sisäänpäin kasvaneita karvoja vältät parhaiten hyvällä kosteutuksella sekä säännöllisellä kuorinnalla, jolloin iho pysyy pehmeänä ja joustavana. Heti sokeroinnin jälkeen pidä kuitenkin muutama päivä taukoa ennen kuorintaa, ettei iho ärsyynny.